Ordna till i konferensrummet

De flesta kontor har ett eller flera konferensrum. Ett konferensrum bör vara snyggt men också praktiskt och effektivt. Om ert konferensrum känns föråldrat och tråkigt så kanske det är dags för förändringar.

Nödvändigt i konferensrummet

Viss utrustning är nödvändig att ha i ett konferensrum. Möbler naturligtvis men även utrustning som hjälper en konferens eller ett möte att flyta bra. Till exempel projektorer, projektorduk och whiteboards. De är alla viktiga hjälpmedel vid konferens. Ta en titt online för proffsiga alternativ som även förskönar ert konferensrum.

Se också till att ni har alla accessoarer som krävs, exempelvis pennor och magneter till whiteboarden. Det är även bra att se över att ni har alla sladdar och så vidare till den elektroniska utrustningen.

Det kan också vara bra att tillhandahålla papper och pennor till deltagarna. De flesta har säkerligen med sig sin laptop, men papper och penna är ändå praktiskt.

Ett ekologiskt rum

Konferensrummet får så klart gärna vara så ekologiskt som möjligt. Ni kan till exempel välja att undvika plast och använda bra och naturnära material. Sätt gärna in lite krukväxter, speciellt de som hjälper till att göra luften renare, exempelvis ormbunkar. Kaffet ni serverar får gärna även det vara ekologiskt och serverat i riktiga porslinskoppar.